OM IFPElINSPIRATIONlGUIDESlMIT IFPElKONTAKT OS

 

 

HR & Personale l LedelselØkonomi lMarketinglPersonlig udviklilnglITlJuralSundhed   

 

    

Virtuel undervisning

 

 

 

 

 

VIDEN - INDSIGT - OVERBLIK

 

 

    

 

 

Kompetenceudvikling for modne erhvervsfolk

Virtuel undervisning via live streaming

 

Virtuelle undervisningsdage

 

Som et nyt og spændende tiltag, introducerer IFPE kurser og uddannelser nu live streaming af undervisernes oplæg af modulerne, som et supplement til vores Blended Learning koncept. Dette tiltag skal sikre mere frihed og fleksibilitet for vores kursister, som nu kan følge undervisernes undervisning fra arbejdet, på farten eller hjemme fra stuen, når det passer ind i kalenderen.

 

Modulerne følger samme struktur som de fysiske kursusdage, og der bliver undervist i det samme pensum på de virtuelle- såvel som de fysiske kursusdage. Ligesom på de fysiske kursusdage vil deltageren få mulighed for at interagere med, samt stille spørgsmål til underviseren gennem hele streamingsessionen gennem det tilhørende chatforum. Der vil være mulighed for at gå til og fra den virtuelle undervisning i løbet af dagen.

 

 

 

 

 

Hvordan fungerer virtuel undervisning?

Forud for den virtuelle undervisning, vil deltageren modtage en invitation pr. e-mail, som indeholder et link, hvorfra deltageren kan tilgå streamingen af underviserens oplæg. Linket er aktivt fra modtagelse og streamingen starter efter tidsplanen, som findes nedenfor. Når undervisningen forestår, vil skærmen være tredelt, således med underviserens præsentation, live video af underviseren, samt en chatfunktion.

 

"Effetkiv måde at tage en uddannelse på. Og en stor fordel, at man kan gå tilbage og gennemgå undervisningen igen, hvis der er behov for dette."
 

 

De virtuelle undervisningsdage er inddelt i fire lektioner med pauser imellem. Agendaen for de virtuelle undervisningsdage følger vores normale live undervisning:


Lektion 1: Kl. 09.00 - 10.30. Se lektion 1 for Mini MBA'ens modul 4

Pause: Kl. 10.30 - 10.45

Lektion 2: Kl. 10.45 - 12.00. Se lektion 2 for Mini MBA'ens modul 4

Pause: Kl. 12.00 - 13.00

Lektion 3: Kl. 13.00 - 14.15. Se lektion 3 for Mini MBA'ens modul 4  

Pause: Kl. 14.15 - 14.30

Lektion 4: Kl. 14.30 - 16.00. Se lektion 4 for Mini MBA'ens modul 4 

Gennem alle fire lektioner har deltageren mulighed for løbende at stille spørgsmål til underviseren via den tilhørende chatfunktion. En moderator læser dine relevante spørgsmål op til underviseren, og du kan således både se og høre underviseren, når han/hun besvarer spørgsmålene.
Der vil typiske være i mellem 2-4 spørgsmålsrunder på hver af de fire lektioner, hvor underviseren besvarer relevante spørgsmål vedrørende den igangværende undervisning.

 

Få inspiraton fra det virtuelle læringsrum - I dag bruger 41,7% af Fortune 500 virksomheder e-learning til at uddanne deres personale.

 

 


 

 

Efter dagens virtuelle undervisning, vil deltageren få tilsendt linket til den fulde optagelse af undervisningen pr. e-mail, som deltageren efterfølgende kan gense efter behov. Dette er en god mulighed for, at få genopfrisket modulet op til en case-aflevering eller den endelige eksamen.

 

Hvor sidder du lige nu? Og hvor er du mest motiveret, når du skal tilegne dig ny viden?

 

"Fordelene ved de virtuelle undervisningsdage er, at du i dit eget tempo kan opbygge dine kompetencer inden for det valgte område på en fleksibel, tids- og omkostningseffektiv måde!"
 
Der er mange fordele ved denne nye form for undervisning, bl.a. kan du fremover via de virtuelle optagelser - som lagres - færdiggøre dit kursus eller uddannelse i dit eget tempo. Du kan vælge at følge selve live streamingen og stille spørgsmål, men du kan også vælge at se undervisningsdagen, når du vil og eventuelt delt op i små intervaller på din tablet eller iPhone, når dette passer ind i din kalender.

Samtlige kurser og uddannelser kombineres med de virtuelle undervisningsdage, som lagres på servere, som faciliterer hurtig transmission, når du er klar til at følge undervisningen.
 

 
Fordele ved de virtuelle undervisningsdage:

 

» Fleksibilitet er den største fordel ved virtuel undervisning.
» Skærpet indlæring.

» Du sparer transporttid og -omkostninger.

» Du modtager undervisning hjemmefra uanset hvor du bor, eller i din virksomhed, på rejse, mv.

» Mulighed for at gense undervisningen.

» Mulighed for at bruge undervisningen i dagligdagen.

» Ingen unødvendige forstyrrelser, hvilket medfører en øget koncentration.

» Virtuel undervisning øger deltagerens evne til at huske det deltageren har lært med hele 60 %.

» Mere afvekslende og aktiverende undervisning.
» Færre samlinger end på traditionelt baserede kurser.

» Mulighed for at maksimere din produktivitet via en online vidensbank - Få mere ud af undervisningen. 
» Undervisning og læring uafhængig af tid og sted - Play og pause efter behov.

 

 

 

___________________________________________________________________________________________________

 


Nedenfor er et udpluk af anmeldelserne fra nogle af de Mini MBA-studerende, som fulgte præmiereren på de nye virtuelle undervisningsdage - Modul 4 på Diplomleder - Mini MBA, den 20. februar 2017:

Først og fremmest vil jeg sige tillykke. Det var en stor succes. Jeg fik stoffet præsenteret både levende og interessant af Niels Goldschmidt. Jeg kunne skrive noter, samt følge med på nøjagtig samme måde, som jeg har gjort på de fire tidligere undervisningsdage, jeg tidligere har deltaget på. Jeg savnede muligheden for at netværke med mine medstuderende såvel som muligheden for gruppearbejde, men samtidig fik jeg ro til fordybelse, og har det rigtig godt med, at jeg kan gense seancen, når jeg har lyst og tid.

... Syntes præmieren var en stor succes.

Jeg glæder mig til at få et link til undervisningen fra dagen, såvel som invitationen til mit sidste Modul 5.


Ulla Michael
Administrationschef

Danske Arkitektvirksomheder
Vesterbrogade 1E, 2. sal
1620 København V

 

___________________________________________________________________________________________________
 

Tak for en spændende virtuel forelæsning. Denne form for undervisning giver mig, som studerende, en unik mulighed for at tilrettelægge mit uddannelsesforløb i forhold til en travl og skiftende hverdag. Kan jeg kun deltage i halvdelen af dagen pga. forpligtigelser på jobbet, så har jeg mulighed for at se den anden halvdel senere.

Rent teknisk fungerer alt perfekt. Der er god lyd, fin video af underviseren, og selve præsentationen fremstilles godt. Ligeledes er muligheden for at indstille visningerne af de forskellige elementer forrygende. Det fungerer helt perfekt med mulighed for at pause og spole i præsentationen.

Har du en travl og omskiftende hverdag på jobbet, så er dette en fremragende måde at modtage det spændende undervisningsmateriale fra Probana.


Kim Nissen
Technology Manager, RIEGENS
 

 

___________________________________________________________________________________________________

 


Jeg synes generelt, at undervisningsformen var god, og at den tekniske løsning (især ift. muligheden for at stille spørgsmål) fungerede rigtigt godt (på trods af lidt periodiske ”frys ”-problemer i videoen, men lyd og slides fungerede hele tiden).

Jeg savnede mere involvering af deltagerne. Kunne være godt, hvis underviseren stillede flere spørgsmål til deltagerne, som så kunne besvares via chat-funktionen. Niels gjorde dette en enkelt gang mod slutningen, hvilket er en god afveksling til den øvrige ”monolog” og godt at høre lidt om de øvrige kursusdeltageres perspektivering.

Dejligt med den øgede fleksibilitet og sparede transporttid ift. traditionel undervisning.


Kim Schjøtler Sørensen
Team Lead, Hardware Design, Electronics and Audiology
 

___________________________________________________________________________________________________

 


Hej Probana

Jeg deltog i går på den virtuelle undervisning.

Tilbuddet om virtuel undervisning på Mini-MBA er et fremragende initiativ, som fortjener stor ros. Som kursist er det en oplevelse med større intensitet og nerve.

Du er kun dig og underviser, - ingen forstyrrende elementer, og det fungerede fremragende med chat funktionen og live streamingen. Det opleves som om, at der var fuld konsensus mellem oplægsholder og os som kursister, - fuld fokus på pensum og fremdrift. Det var en virkelig god oplevelse, - og tidsbesparende.


Venlig hilsen

Jan Rasmussen
SKAT
 

___________________________________________________________________________________________________

 


Her min evaluering af dagens virtuelle undervisningsdag:


3 gode ting!


For det første er det tydeligt, at Probana fortsætter sin linje med kompetente undervisere - og Marika Tingleff leverede
et modul 1 med ægte begejstring og fagligt højt niveau. Dernæst er den virtuelle undervisningsform fleksibel og meget let at tilgå.


Sidst men ikke mindst, så fungerer den virtuelle undervisningsform godt "live", selvom vi som kursister fysisk kan sidde i både Skagen, Slagelse og Sundeved.


Og det gør, at når en kursist stiller et spørgsmål og bruger "række hånden op" funktionen, da får vi alle glæde af at få et svar. Det er smart!

Venligst

Jane Boes, Gammelby, Højer
 

___________________________________________________________________________________________________

 


Det at være en del af det virtuelle univers var en stor fornøjelse – det fungerede rigtig godt – på ingen måde er der noget at kritisere.

Alt kørte snore lige, og undervisningen var tydelig og præcis. Jeg glæder mig til næste gang.

 

Venlig hilsen

Thomas Guldbæk

Compass Group
 

___________________________________________________________________________________________________

 

 

Det fungerede super godt. Var positiv overrasket over hvor nærværende det virkede, også med chatfunktionen til spørgsmål. Og dejligt at man vil kunne gense dagen når man skal repetere stoffet inden eksamen.

Ingen spildtid på transport eller unødvendige pauser. Glæder mig allerede til næste modul på samme vis.


Venlig hilsen


Susanne Wittenkamp
Hjerneskadekoordinator,

Køge Kommune

Social- og Sundhedsafdelingen - Velfærdsforvaltningen
 

___________________________________________________________________________________________________

 

 

Evaluering på HRK modul 1 virtuel undervsingsningsdag v. Thomas Burø.

Jeg er meget positiv overrasket over den måde at undervise på. Thomas kom ind på rigtig mange gode indholdsrige punkter, som bestemt også gjorde undervisningen interessant. Jeg manglede ikke noget ift. tidligere undervisning. Der var masser af mulighed for at komme med input og spørgsmål. Så alt i alt er jeg meget tilfreds.

God dag J


Maibrith Camille Bech

Kontorassistent - Bakeries

Kohberg

 

___________________________________________________________________________________________________

 

 

Hej,

 

først en stor tak til Marika for en rigtig god undervisning.

 

I begyndelsen havde jeg nok mine forbehold ved at undervisningen skulle foregå på den måde.

 

Men jeg må sige det er virkeligt godt. Det kræver at man virkelig er med, da man ( for mit vedkommende) sad hjemme i stuen.

 

På forhånd havde jeg indrette mig med te, vand og lidt “hyggeligt” at spise, papir, etc. Efter ganske kort tid måtte jeg lægge min tvivl om det har ville give det jeg havde forventet. Det er en ganske god måde at blive undervist på, naturligvis kræver det lidt tilvænning, og da der ikke sidder et andet menneske ved siden af man kan tale med/ dele tanker med skulle jeg lige vende mig til eát være med via chatten. dette er dog blot et spørgsmål om at tænke og “tale” sammen på en anden måde.

 

Så jeg ser med stor glæde frem til næste undervisning, og vil være glad hvis det kunne forsætte i denne form. En sidste ting, set for mit arbejde/behov så ville det være godt med lidt forskellige vinkler på de forskellige tema, her var det mest af alt “arbejdes” tilgangen.

Alt godt og en god dag til jer.

Med venlig hilsen / Best regards


Kaare  H. Nielsen
2920 Charlottenlund


 

 

Copyright © 2018, IFPE EXECTUVE,  Rådhus Pladsen 16 | 1650 Copenhagen | Denmark | +(45) 39 65 88 22 |